och drömde om allt vi kunnat göra.

Bjuder på 4 bilder från idag.







 söta sara


Sometimes fighting is the only way out

Sov hos krille inatt, kom hem nu!
Bjuder på några ramdom natt bilder :)


I belong here, with or without you

Profilvecka. Kulturkammaren resten av veckan nurå, TAGGA!!!
Fuck va nice, blir att ta mycket kort nu. Tar med mig kameran varje dag så får vi se i slutet av veckan vilka bilder som jag lägger ut!
Bjuder iallafall på några bilder från idag.
Oredigerade så ni vet..




Kärlek till sista bilden fan..


Dear bitch, my middle finger gets a boner every time I think of you

Irriterad. Så jävla P12.. Man håller fan inte på så, vill dunka dig så hårt som möjligt. Om det bara va du och jag här, fan va du skulle be om ursäkt, men innan det så lär jag få in några träffar med knytnäven i ditt ansikte. Du ska vara glad att du inte umgås med mig mer, jag vet vad du säger, jag vet vad du gör, jag vet allt om dig. Kom inte tillbaka igen, för jag kommer aldrig släppa in dig i mitt liv, har gjort det en gång, Aldrig igen! Nu har du nått gränsen.. Ge dig på mig istället, inte dom omkring mig. Men problemet är att du vet att jag klarar av dig, det är därför du står där bakom en väg och snackar, kom fram istället och säg det face till face . så kan jag säga vad jag tycker om dig. Jag är inte rädd för dina jävla vänner, låt dom göra vad dom vill med mig, men det är du som kommer råka illa ut i slutänden, jag kommer inte skicka mina vänner på dig, det är lågt, du och dina kompisar kan ha erat liv, men blanda inte in mig, speciellt inte för något som jag inte har gjort. jag står för allt jag har gjort i livet, men nu har du gått så lågt.. så nu fan! Nu ger jag mig inte, du har själv gett dig in i leken.



Can't hear yaaah, my SWAG is too loud!

Folk kommer att döma. Folk kommer att hata. Folk kommer att diskriminera. Människor kommer göra så att du måste lida. Folk kommer att få dig att gråta. Folk kommer att få dig och bli osäker på din identitet.. Människor kommer göra dig illa. Människor kommer att vilja förvandla dig till det DEM vill se.

Vad folk inte vet är att du är starkare än dem. De vet inte att du har kontroll över vem du är och vem du kommer ut för att vara. De vet inte att du kommer slå tillbaka på alla förolämpade saker dem kastar på dig.

Visa världen verkligheten; Visa dem vem du egentligen är. Just be true to who you are


What you feel is no surprise

Hemma från skolan idag, mår inte så jätte bra.
Och då när jag äntligen får vara hemma och sova så hör jag mamma skrika på mej att det är en skit stor spindel i köket. Och gissa vad, hon hade rätt.. vi brukar ha stora spindlar hos oss men den här va verkligen ENORM! haha och jag då som är så rädd för spindlar är ju då tvungen att ta dom. Borde vara ganska van nu, men nejnej, och så har jag ju då en storebror som är 18 ÅR!! men vågar inte heller ta i spindlar, så jag kom på bästa taktiken ''man ska kasta böcker på dom'' fast problemet är sen att vi inte vågar plocka upp böckerna ifall spindeln fortfarande lever..

(våran ''lilla'' spindel)

Det är som en ekvation.

Jaha, vart har snön tagit vägen någon?


Bilder Inga Ord Kan Beskriva, Den Känslan, Det är Underbart.


If This Was A Movie You'd Be Here With Me



Fullt upp hela tiden, allt går inte som det ska. Nu har skolan börjat och det är mycket pågång. Men jag är säker på att vi löser det här, du och jag.
Nu ska jag ut med hunden -.-

Finns Det Tid För Ingenting

Har fixat lite bilder nu, De kommer även upp på facebook 'så småningom', men så snart som möjligt.


Life as I want it


Picture by 'storebrorsan' :D



RSS 2.0